Acorduri de visare și iubire în lirica cehă

Prin natura activității noastre participăm la multe evenimente unde se cântă și se ascultă multă muzică. Din păcate calitatea interpretărilor și nivelul de virtuozitate al celor care cântă această muzică lasă foarte mult de dorit și creează foarte multă suferință uneori (mai ales dacă ești înzestrat de natură cu ureche muzicală). Uneori se întâmplă ca o melodie cântată fals să creeze disconfort la fel de mult ca și o durere de măsea.

Din acest motiv, atunci când ni s-a propus înregistrarea audio-video și realizarea unui montaj video a unui spectacol în care se cântă muzică de înaltă cultură, la un nivel de interpretare artistică ce atinge perfecțiunea am fost foarte bucuroși să ne implicăm în acest proiect, mai ales că materialul final stă la baza unor cercetări muzicale ce se vor finaliza printr-o teză de doctorat în muzică.

Vă propunem și dumneavoastră acest material și sperăm că această muzică o să vă aducă multă bucurie și o să vă deschidă ochii minții spre alte orizonturi muzicale.

Personal eram foarte intoxicat de muzică prost interpretată, de către așa ziși artiști ce nu știu muzică, dar vizual arată ca niște panouri de reclamă a unor branduri de haine, încălțăminte și accesorii (unele nici măcar originale) și care nu au nici o legătură între ele. Acest act artistic mi-a refăcut toată încrederea că arta muzicii v-a fi salvată!

Nu vreau să spun foarte multe sau să vă plictisesc cu părerile mele. Vă spun doar atât : Vizionare plăcută!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *