PARADISUL FEMEILOR

În data 6 iunie 2021 am fost bucuroși să onorăm invitația de a viziona spectacolul de teatru ”Paradisul Femeilor”.

Spectacolul a avut loc la sala mică a  Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța și a fost organizat de trupa de teatru Arthesium filiala Constanța coordonată de actrița Irina Puria, care a realizat și regia acestei piese.

Textul original al piesei se numește ”Insula Femeilor” text scris de Valeriu Butulescu, dar în această piesă a fost vorba de o adaptare a acestui text.

Am pătruns în sala de teatru unde am remarcat din start o scenografie frumos realizată, foarte potrivită, ce a mascat foarte bine neajunsurile unei scene mici. Nu cunoaștem scenograful (credem că este efortul comun al trupei) dar felicitări pentru atmosfera creeată, foarte potrivită piesei jucate. Din păcate slaba dotare cu lumini a acestei scene nu a adus încă un plus atmosferei din piesă, însă entuziasmul actorilor avea să compenseze strălucirea scenei prin strălucirea jocului.

Piesa a fost o comedie extraordinar de veselă.

Sala a fost un hohot de râs de la început până la sfârșit, iar ropotele de aplauze de la finalul piesei au închis spectacolul ca o confirmare a faptului că piesa a fost un succes.

Am avut privilegiul să realizăm materiale fotografice din timpul piesei,  materiale foto pe care le atașăm acestor gânduri.

Felicitări tuturor protagosnistelor: Victoria Tîrziman, Cristina Ecaterina Tasențe, Mariana Dima, Selin Iusein, Nicoleta Cazac – Răileanu.

Vizionarea piesei a fost o mare plăcere pentru noi. Considerăm că piesa ar trebui să mai fie jucată deoarece merită.        

1 răspunde
  1. Victoria
    Victoria says:

    Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase. Intr-adevar, traiul pe o insula pustie .. nu e usor, accesul la mijloacele moderne de iluminat fiind mai dificil ?, dar scenografia….a fost rezultatul creativității întregii trupe și ne bucurăm foarte mult că a nu a trecut neobservată. Ne-a făcut o adevărată plăcere întâlnirea cu voi. Vă așteptăm cu drag la urmatorul spectacol!?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *