Mihai Mărgineanu în concert!

Am avut plăcerea să mergem la un concert al celebrului artist Mihai Mărgineanu! Din primele rânduri vreau să menționez că nu am fost sponsorizați, nu am primit invitații, ci am cumpărat bilete și am mers la acest concert ca spectatori plătitori, iar bucuria și atmosfera superbă ne-au făcut să scriem acest articol! Concertul a avut loc în Mamaia, la Restaurantul Harlequin by the Sea! Nu am intenția să menționez detalii despre acest restaurant deși au fost multe pozitive dar și unele negative.

Doar vreau să vă spun că a fost un concert de nota 20.

Dacă vă place de Actorul Mihai Mărgineanu cum joacă (și nouă ne place foarte mult), pot să vă spun că Mihai Mărgineanu în concert este și mai bun! Cu o voce impecabilă, alături de instrumentiști de excepție au creat o atmosferă superbă și ne-au umplut inimile de armonie și vibrații superbe. Sincronizarea celor doi percuționiști, basul, chitara dar mai ales vioara au sunat într-un mare fel.

Sala de concert nu a fost una cu acustică foarte bună (pereții vibrează destul de puternic, coloanele de pe centru maschează în anumite poziții boxele) dar sunetistul și-a făcut treaba și muzica s-a auzit bine, foarte bine. Când artistul vorbea între melodii nu se auzea clar tot timpul din poziția în care am stat datorită faptului că eram într-o poziție laterală nu între boxe și nici publicul nu era unul foarte tăcut și liniștit.

Artistul însă, ne-a încântat cu melodiile proprii dar și cu alte melodii superbe, iar colegii din formație au dat dovadă de o virtuozitate deosebită.

Nu am putut să ne abținem și am făcut câteva fotografii, bineînțeles fără a deranja artiștii sau spectatorii. Îmi cer iertare pentru o colegă de breaslă care fără nici o grijă că deranjează pe cineva, făcea fotografii cu blitz (flash) și se plimba mândră prin fața spectatorilor. O rog să ne scuze că îndrăznim să îi dăm sfaturi dar la concerte spectacole și evenimente de acest gen fotografia se practică fără blitz, cu aparatul pe silențios (silent shooting) fără a sta în fața spectatorilor. Noroc că artiștii nu cântau cu partiturile în față că… și-au luat ceva flashuri în ochi, în special domnul Mihai Mărgineanu.

La final vreau să mulțumesc domnului Mihai Mărgineanu și formației pentru spectacolul muzical oferit. Ne-a mers la suflet. Dacă voi cititorilor aveți posibilitatea să transmiteți mulțumirile noastre și aceste fotografii artiștilor din acest spectacol ne-ar bucura foarte tare. Sperăm ca fotografiile din concert să vă bucure pe toți, iar când aveți ocazia să mergeți la un concert Mihai Mărgineanu nu ratați, mergeți că merită!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *